Verdiepingsmodules

Overig aanbod

Buiten de Lijnen

Met 'Buiten de Lijnen' kun je het Vlaggensysteem op maat toepassen voor kinderen en jongeren met specifieke behoeften.

Een belangrijk aspect van deze modules is in gesprek gaan met kinderen, jongeren en ouders over seksueel (grensoverschrijdend) gedrag. Je gaat aan de slag met eigen casuïstiek en traint actief met een acteur. De modules zijn gebaseerd op de recente doorontwikkelingen van Buiten de lijnen en het Vlaggensysteem voor de Residentiële jeugdzorg

De verdieping Buiten de Lijnen wordt aangeboden door Hobéon.

Hobéon Opleidingen

Vlaggensysteem op een bordje

Het Vlaggensysteem op een bordje is een gespreksinterventie. Het maakt het Vlaggensysteem makkelijker toepasbaar in gesprekken met kinderen, jongeren, ouders en professionals.

De training ‘Vlaggensysteem op een bordje’ bestaat uit één dagdeel en is bedoeld als aanvulling op de basistraining 'Werken met het Vlaggensysteem'. Om de training te kunnen volgen dien je daarom in het bezit te zijn van een (basis)certificaat Vlaggensysteem.

TAS (Talk About Sexuality) is onderdeel van het landelijke netwerk van aanbieders van de basistraining Werken met het Vlaggensysteem. De basistraining kan daardoor gecombineerd worden met de training Vlaggensysteem op een bordje.

Wil je meer informatie over de trainingen en aanbod vanuit TAS (Talk About Sexuality)?

Let's talk!